Volkswagen se rozhodl zmodernizovat prodejní a servisní síť

03.07.2014 14:06
V rámci zkvalitnění svých služeb a zatraktivnění showroomů se Volkswagen rozhodl do konce tohoto roku kompletně zmodernizovat svou prodejní a servisní síť v České republice.
 
Pokud hledáte největší a nejmodernější showroom značky Volkswagen v České republice, musíte do Prahy – Kunratic, kde jej postavila firma Auto Jarov. Tohle prodejní místo je vybudováno podle modulárního konceptu a do konce tohoto roku z něj budou vycházet i zbývající české showroomy značky VW.
 
Cílem přestavby je zatraktivnit prostředí a zlepšit tak prodejní i poprodejní služby. Sama značka Volkswagen k přestavbě říká, že rekonstrukce na takzvaný „Facelift II“ zahrnuje úpravu venkovní fasády a změnu primární identifikace zvenku a sekundární identifikace uvnitř. Ve zcela přepracovaném interiéru návštěvníky na první pohled zaujmou nové podlahové plochy a nový moderní nábytek. Kromě toho se mění také uspořádání vystavených vozů a řada dalších detailů interiéru.
 
Ještě je nutno dodat, že VW má v současné době 41 českých autorizovaných prodejců.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz