Video: Nový Kurýr bude opět řídit Audi, tentokrát S8

25.03.2015 11:03
V dalším pokračování kultovního filmu Kurýr se již musíme obejít bez Jasona Stathama, vlajková loď Audi se však o angažmá nepřišla.
Na podzim letošního roku tomu bude třináct let, co na stříbrná plátna vstoupil americký akční film Kurýr. Jason Statham v něm tehdy řídil černé BMW 735i řady E38, se kterým neohroženě unikal policii i protivníkům. Přestože se některé kousky naprosto vymykaly fyzikálním zákonům, stal se film ikonou, kterou řada vyznavačů podobného žánru vždycky ráda uvidí.
V polovině června si budeme moci do českých kin zajít na již čtvrté pokračování Kurýra, tentokrát s přídomkem Refueled. Hlavní hereckou roli již nezaujme Jason Statham, ale Edward Skrein, kterého můžete znát například ze seriálu Hra o trůny. Herec v přiložené upoutávce působí trochu rozporuplně, důležité ale je, že řídí vlajkovou loď automobilky Audi v provedení S8 (Audi A8 byla použita v předchozích dvou dílech).
Tento drobek s motorem 4.0 TFSI/382 kW má každou chvíli zadní pneumatiky v oblaku kouře, skáče vzduchem a může být ovládán přes mobilní telefon. Skoro jako BMW 750i Jamese Bonda z filmu Zítřek nikdy neumírá. My bychom s obrovským sedanem za 3.024.900 Kč rozhodně neproráželi železnou bránu, neprojížděli výlohou a už vůbec nevráželi zadním rohem do pouličního hydrantu. Inu, akce je akce…
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz