U Prahy se otevřel největší krytý autosalon, pojme 300 ojetých škodovek

06.05.2016 14:38
V komerční zóně Nupaky od konce tohoto týdne funguje největší tuzemské centrum ojetých škodovek, které je „pod střechou”. Do čtyřpodlažní budovy nedaleko Prahy se vejdou až tři stovky automobilů.
Nově postavená budova sídlí v komerční zóně Nupaky u Prahy vedle autosalonu Auto Opat otevřeného v roce 2012. Čtyřpodlažní budova umožňuje vystavení až 300 zánovních škodovek, které mají v rámci programu Škoda Plus záruku. Zhruba polovina nabízených vozidel je stará nejvýše jeden rok, a co je zajímavé, mezi jednotlivými patry se pohybují pomocí nákladního výtahu.
Nový showroom s ojetými vozy v Nupakách. S kapacitou 300 aut se jedná o největší zastřešený autosalon s takovým sortimentem v ČR.
„V loňském roce prodala skupina Auto Opat, která má v současnosti 90 zaměstnanců, 624 nových a 657 použitých vozidel. Zároveň realizovala 12 466 servisních zakázek,” uvedla Michaela Fojtáchová z marketingového oddělení prodejce.
Škodovky patří v Česku dlouhodobě k nejpoptávanějším ojetým automobilům. Největší zájem je o octavie. Ty jsou také nejvíce zastoupené v novém centru. Aktuálně zde nabízejí 281 škodovek.
V rámci slavnostního otevření je až do konce července možné zhlédnout stovku fotografií s automobilovou tematikou. Autory fotografií jsou čeští fotografové, kteří se specializují na motoristický sport – Jiří Křenek, Petr Frýba a Petr Lusk.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz