Tři jsou málo! Škodovka chystá SUV smršť. Exkluzivní informace přímo z výstaviště.

15.09.2015 10:47
Žádný "utajovaný" koncept nakonec Škodovka do Frankfurtu nepřivezla. O to víc se mluvilo o budoucnosti. Čeká nás jedna SUV novinka za druhou!
Že mladoboleslavští pracují na sedmimístném SUV, se už nějakou dobu ví. Stejně tak není žádným tajemstvím, že technický základ poskytne prodloužená verze Tiguanu. Jen spekulovat však můžeme o jméně budoucího modelu. Podle našich informací jsme se zatím netrefili. Nebude to Snowman, ani Ironman… „Jména jsou to hezká, my však půjdeme jinou cestou,“ nechal se slyšet Luboš Vlček, šéf prodejní organizace Škoda Auto Česká republika. Tipovat můžeme ještě dost dlouho, novinka se představí až příští rok. Do prodeje se pak dostane na přelomu let 2016 a 2017.
Krátce po velkém SUV přijde nová generace Yetiho. Stále pak půjde o vůz, který se s chutí vydá i do těžšího terénu. „Současná móda kříženců, co SUV jen připomínají, není nic pro nás,“ uvedl Luboš Vlček.
Tím ale Škodovka rozhodně nekončí! „Konkrétní zatím být pochopitelně nemůžu, dovolím si ale tvrdit, že tři SUV jsou pro Škodovku málo,“ prozrazuje Vlček. Takže tu máme připravované velké SUV, nového Yetiho… Máme čekat ještě větší model? Nebo snad SUV na základě Fabie? I to jsme už několikrát z Mladé Boleslavi zaslechli. „Nechte se překvapit,“ nedá se zviklat Vlček.
Dozvěděli jsme se však také novinky ohledně Roomsteru. Ten by se měl ukázat ještě letos, přičemž se nepotvrdily informace o striktně lokálním zaměření modelu. „Nový Roomster se bude prodávat i na západ od našich hranic. Možná nebude mít takový záběr jako předchůdce, k omezení na český a slovenský trh ale určitě nedojde,“ potvrdil nejvyšší představitel českého zastoupení Škodovky.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz