Škoda zveřejnila ceník nového superbu kombi, proti dvojce mírně podražil

23.06.2015 12:24
V pondělí Škoda Auto v Kvasinách zahájila výrobu Superbu III v karosářské verzi kombi a pouhý jeden den poté už je známa i cena. Příplatek proti liftbacku činí 30 tisíc korun, u druhé generace činil rozdíl 25 tisíc korun.
Objednávky na největší kombi v nabídce mladoboleslavské automobilky přijímají dealeři už nyní. Ceny začínají na částce 629 000 korun a nabídkou motorizací a výbav kombinují superb liftback. K prvním zákazníkům se Superb Combi dostane od 19. září, světovou výstavní premiéru bude mít nový model v září na autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem.
Cenový rozdíl oproti liftbacku činí ve všech výbavových verzích (Active, Ambition, Style a L&K) rovných 30 000 korun. Motorová paleta obsahuje čtyři zážehové agregáty a tři turbodiesely. Proti liftbacku je novinkou střešní nosič (černý u verzí Active a Ambition, eloxovaný pro Style a L&K) a od stupně Ambition automaticky odjistitelný kryt zavazadlového prostoru.
Kombi nabízí rekordních 660 litrů, už jsme jej jako jedni z mála mohli fyzicky vyzkoušet, naše první dojmy najdete v dřívějším článku.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz