Škoda Superb III má kompletní ceník, nejlevnější diesel 1.6 TDI stojí 600.900 Kč

10.03.2015 12:54
Škoda Superb třetí generace dostala kompletní ceník. Nejlevnější turbodiesel 1.6 TDI pořídíte od 600.900 Kč.
Stejně jako u nové Fabie jsou i v případě Superbu III k dispozici tři základní linie výbav – Active, Ambition a Style. Vybraným motorům je vyhrazena také vrcholná varianta Laurin & Klement, se kterou se vůz dostává přes magickou hranici jednoho milionu korun.
Škoda Superb Active vychází se základním turbomotorem 1.4 TSI ACT/110 kW na 599.900 Kč, přičemž ve standardu dostanete například sedm airbagů, litá 16“ kola, elektronickou parkovací brzdu, sadu na opravu pneumatik, tónovaná skla, vnitřní dekorační lišty v šedém provedení, sklopná zadní opěradla, palubní počítač Maxi DOT, malý kožený paket nebo automatickou klimatizaci. Zajímavě působí cena základní vznětové šestnáctistovky TDI s výkonem 88 kW – je o pouhých tisíc korun dražší než čtrnáctistovka TSI a vypínáním válců ACT.
Prostřední linie Ambition je s turbodieselem 1.6 TDI/88 kW dostupná od 665.900 Kč. Sériová výbava je obohacena například o přední mlhovky s přisvětlením do zatáček, bixenonové světlomety s výsuvnými ostřikovači, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, osvětlení nástupního prostoru nebo zadní parkovací čidla. Od této výbavy si můžete připlatit 25.000 Kč za adaptivní podvozek (Active jej nenabízí), který se u Škodovky objevuje vůbec poprvé. Dlužno dodat, že vůz vyjíždí na 17“ litých kolech.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz