Škoda Snowman: Jak by mohla vypadat?

30.04.2014 17:58

Nizozemský student nakreslil možnou podobu velkého SUV značky Škoda, které se bude vyrábět už příští rok v Kvasinách.
Už je oficiálně potvrzeno, že se koncem příštího roku v Kvasinách rozjede výroba nového SUV s logem Škoda (a nejspíš také Seat), které se začne prodávat zkraje roku 2016. Informace jsou omezené, nicméně převažuje názor, že by mělo jít o plnohodnotného zástupce velkých SUV, tedy o přímého konkurenta Hyundai Santa Fe, není ovšem vyloučeno, že vůz využije pro značku obvyklou strategii a bude se jednat o auto na rozhraní kompaktních a velkých SUV. Pak by šlo patrně o trošku větší alternativu Tiguanu, v tom případě by mezera mezi Yetim nebyla tak velká.
Stejně tak nejasná je podoba vozu, zejména s ohledem na Kabaněm avizovaný posun v designu mladoboleslavských aut, nicméně i přesto si takové auto lze docela dobře představit. To ostatně udělal i nizozemský student Remco Meulendijk, k jehož vášním patří hraní s grafickým editorem a za pomoci pro Škodu typické přídě a zádě s podporou konceptu Volkswagen CrossBlue, respektive CrossBlue Coupe vytvořil možnou podobu Škody Snowman. Pokud se tedy velké SUV od Škody tak opravdu bude jmenovat, což také momentálně není jisté.

Zdroj: https://www.auto.cz/skoda-snowman-jak-mohla-vypadat-80934

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz