Škoda slaví úspěch v anketě Auto Express Driver Power

25.04.2014 17:12

Mladoboleslavská automobilka Škoda má důvod k radosti. Počtvrté v řadě se totiž stala nejoblíbenější značkou ve Velké Británii.
Do prestižní britské ankety Auto Express Driver Power byly zahrnuty hlasy zhruba 50.000 respondentů. Ti hodnotili jednotlivé automobily podle četného množství kritérií, které jsou nutné pro splnění každodenních nároků zákazníků. Škoda přitom brala všechno – zlato, stříbro i bronz.
Podle letošních výsledků řídí nejspokojenější britští řidiči SUV Škoda Yeti. Za hodnocením ve výši 92.78 % však nezaostává ani nejmenší model Citigo (92,62 %) nebo Škoda Superb (91,68 %), výkladní skříň automobilky.
Parádním výsledkem v oblasti spokojenosti řidičů to však nekončí. Yeti si totiž odnesl triumf v kategorii SUV/terénních vozů a za nejsnadnější obsluhu, Citigo se pyšní titulem „Nejlepší městský automobil“ a špičkou v hodnocení provozních nákladů, Superb pak zvítězil mezi rodinnými vozy.
Škoda Yeti se letos navíc stala jedním z historicky nejoceňovanějších modelů automobilky ve Velké Británii. Od uvedení na zdejší trh se pyšní více než pětadvaceti oceněními od médií, zákazníků i automobilových profesionálů. Mezi nejcennější tituly patří Auto roku Auto Express Car (2010), Nejlepší rodinné auto Top Gear (2010) a Auto roku Honest John (2011).

Zdroj: https://www.auto.cz/skoda-slavi-uspech-v-ankete-auto-express-driver-power-80877

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz