Škoda Pardubice – autosalon nabízí prodej a značkový servis škodovky v Pardubicích

03.04.2015 14:41

Škoda Pardubice – autorizovaný prodej a značkový autoservis

Pokud zadáte do vyhledávače sousloví „Škoda Pardubice“, pak vám Seznam i Google nabídnou všechny prodejce této tuzemské značky aut. Škoda Pardubice je tedy hlavně výraz určený k vyhledávání prodejce pro ty, kdo neví jaký autosalon vybrat, ale ví, že chtějí auto Škoda a současně vědí, že nechtějí jet mimo krajské město Pardubice. V hovorové řeči se pak ale častěji vyskytuje spojení slov Škoda v Pardubicích nebo škodovka z Pardubic. V každém případě se ale budeme vždy bavit o prodeji značky Škoda z Pardubic. Teď ue to snad trochu jasné, když jsme si polopaticky vysvětlili, kam směřujeme.

Autosalon a showroom Škoda v Pardubicích

Pokud jste už někdy navštívili autorizovaný autosalon Škoda v Pardubicích nebo i jiných městech, než jsou jenom Pardubice, pak vás mohl překvapit fakt, že žádný showroom není ryzí originál a že všichni prodejci škodovky mají unifikovaný design a konstrukci prodejny. Tomu se říká korporátní design. Zákazníkovi pak toto opatření usnadňuje orientaci, protože přesně ví, kde a co mu v konkrétním místě showroomu škodovka nabízí. K autosalonu Škoda pak logicky patří i značkový  autorizovaný servis pro opravy auta.

Škodovka Pardubice a značkový autoservis

Každý autosalon Škoda v Pardubicích i mimo Pardubice neřeší jenom prodej nového auta,a le současně nabízí i značkový autoservis a opravy vozů značky Škoda + i dalších koncernových značek, jako je Volkswagen, Seat nebo prémiová Audi. Základem jsou vyškolení mechanici a originální náhradní díly na škodovky a ostatní tři značky z koncernu Volkswagen, pak škdovka už víc než dvě desítky let spadá. Pardubice mají dokonce čtyři autoservisy Škoda přímo na území města a deset minut jízdy je pak Hradec Králové, kde jsou další prodejci a servisy.

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz