Škoda Octavia Scout: V prodeji od srpna za 682.900 Kč

25.06.2014 12:54
Oplastovaná verze Octavie se u českých prodejců objeví v srpnu. Ceny začínají na částce 682.900 korun.
Škoda Octavia Scout nabídne tři motory a výhradně pohon všech kol. Turbodiesel 2.0 TDI s výkonem 110 kW s manuální šestistupňovou převodovkou pořídíte od zmíněných 682.900 Kč. Základ pro turbomotor 1.8 TSI/132 kW opatřený šestistupňovým dvouspojkovým ústrojím DSG leží o 12.000 korun výše, automobil pořídíte od 694.900 korun. Poprvé v rámci řady Octavia je k dispozici také špičková naftová verze 2.0 TDI/135 kW v kombinaci s šestistupňovou dvouspojkou DSG za 734.900 Kč.
Uvedené agregáty jsou silnější a v průměru o 20 % úspornější než předchozí generace, přičemž všechny splňují přísnou emisní normu Euro 6, která vstoupí v platnost letos v září. Motory jsou standardně vybaveny systémem start-stop a rekuperací brzdné energie.
Interiér byl speciálně navržen pro model Scout. Přístrojová deska může buď černá nebo černo-hnědá, nechybějí dekorační a prahové lišty, tříramenný volant i hlavice řadicí páky jsou opatřeny charakteristickými emblémy. Výškově stavitelná sedadla s bederními opěrami jsou potažena hnědou textilií, za příplatek 35.700 Kč je v nabídce také provedení Alcantara v černé nebo hnědé barvě.
Sériově nechybí například dvouzónová klimatizace Climatronic, elektricky ovládaná boční okna, barevný displej Maxi DOT, malý kožený paket, dešťové čidlo, autorádio Swing, tempomat a vyhřívaná přední sedadla. Příplatková výbava zahrnuje mimo jiné adaptivní tempomat, asistent dálkových světel, parkovací asistent, čtení dopravních značek, bezklíčové odjišťování zámků a startování parkovací kameru.
Automobil se začne prodávat od srpna, od dnešního dne jej však lze již objednávat u všech prodejců Škoda v Česku.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz