Škoda Fabia Junior, Ambition a RS: Jak by mohly vypadat?

26.08.2014 09:05
První snímky Škody Fabia zaujaly několik zahraničních grafiků. Jak by se vám vůz líbil ve verzi RS nebo lidovější výbavě?
Odhalení Škody Fabia třetí generace způsobilo jednu z nejrozsáhlejších diskusí letošního roku. Nyní však nebudeme řešit design „vymazleného“ modrého vozu, ale představy zahraničních grafiků. Ti totiž z oficiálních snímků vytvořili možnou podobu verze RS, která s největší pravděpodobností vůbec nebude, a lidovější specifikaci, kterou naopak budeme na českých silnicích potkávat ze všeho nejvíce. Těžko říct, zda Škoda plánuje také levnou verzi Junior, podle DURCI Design by však byla okleštěna o většinu estetických prvků a dokonce i litá kola.
Ani zlatý střed nevypadá vůbec zle. Pokud si srovnáme dosavadní dvojkovou skutečnost s představami grafika, mohlo by se jednat o výbavovou linii Ambition. Vůz stojí na patnáctipalcových kolech Antares (na oficiální fotografii má „sedmnáctky“), dostal nepodbarvené přední světlomety a střechu a vnější zpětná zrcátka bez speciálního barevného provedení. Výsledek? Podle mého názoru naprosto standardní malé auto, které se bude lidem líbit.
Z naprosto opačného spektra je grafické zpracování Škody Fabia RS. Její výrobu Škoda nepotvrdila, ale znáte dnešní rychlé odpovědi firem na poptávku na trhu. Každopádně – koncept předního nárazníku vychází z třetí generace Octavie RS, od které si ostatně Fabia vypůjčila také kola a jedovatě zelené lakování karoserie. Tmavá světla, černá střecha a zrcátka nebo červené třmeny brzd autu sluší, a pokud by na jeho výrobu přece jen došlo, zákazníky si najde rychle. A ještě rychleji v případě, že bude na výběr mezi manuální či automatickou převodovkou.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz