Škoda Fabia Combi stojí 262.900 Kč, je pouze o 10.000 Kč dražší než hatchback!

29.10.2014 12:14
Škodovka zveřejnila základní cenu nové Fabie Combi. Příplatek oproti hatchbacku činí jenom 10.000 Kč!
Po prvních jízdních dojmech z Portugalska opět otevíráme téma „Škoda Fabia“. Tentokrát se však zaměříme na praktičtější verzi Combi, kterou sice nepořídíte se základním motorem 1.0 MPI 44 kW, na druhou stranu je o pouhých deset tisíc korun dražší než adekvátně vybavený hatchback. S cenou 262.900 Kč se tedy v rámci modelu jedná o historicky nejmenší příplatek za větší karoserii.
Základní Škoda Fabia Combi má pod kapotou zmiňovaný benzinový tříválec, ovšem s výkonem 55 kW. Zbytek nabídky je shodný s hatchbackem - k dispozici jsou tedy dvě verze dvanáctistovky TSI a čtrnáctistovka TDI s výkony 66 a 77 kW. Slabší ze vznětových tříválců lze kombinovat s převodovkou DSG.
V rámci výbavového stupně Active dostanete například šest airbagů, multikolizní brzdu, stabilizační systém, centrální zamykání nebo elektronický závěr diferenciálu XDS+. A samozřejmě také zavazadlový prostor o základním objemu 530 litrů.
Nabídka výbavových prvků je totožná s hatchbackem, také dělení do linií Ambition a Style zůstalo zachováno. K těm si navíc můžete dokoupit další pakety (PLUS, Multimedia PLUS, Advance, Light a Dynamic) s cenovým zvýhodněním až 41.000 Kč. Pro své zákazníky si navíc Škoda připravila balíček Mobility Plus za pouhých 990 korun, který prodlouží záruku na 5 let nebo 100.000 km, a přidá vícero asistenčních služeb.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz