Černý pátek u Škody: Osm nových modelů v jednom dni

21.07.2014 10:39
Minulý pátek byl v Británii svědkem skutečně neobvyklé události - Škoda uvedla v jeho průběhu na trh osm modelových řad Black Edition.
Aby automobilka představila v jediném dni osm nových aut, to se stává maximálně tak na autosalonech a to ještě zřídka, premiér tam většinou bývá méně. Škoda však takovou ofenzivu poslední pracovní den minulého týdne rozjela ve Velké Británii. Dalo by se to nazvat "černým pátkem", v tomto případě ovšem nikoli v přeneseném smyslu prvního dne neblaze proslulé ekonomické krize, ale doslova.
V pátek tam totiž byla uvedena do prodeje verze Black Edition a to pro všechny modelové řady, tedy od Citigo po Superb, což, počítáme-li Rapid a Rapid Spaceback v souladu s automobilkou za samostatné modely, nám dává osm verzí. Modely, u nichž existují i provedení kombi, lze mít i v této variantě.
Škoda Black Line může být, trošku překvapivě, v černém, ale i bílém laku (Citigo, Roomster a Rapid však pouze v černém) s černými doplňky. Jedná se o kola, tmavá zadní okna, popřípadě další exteriérové prvky, jako jsou střešní ližiny a kožené čalounění. Dále je každý takový vůz vybaven navigací Amundsen, DAB rádiem, tempomatem, koberečky a v závislosti na konkrétním modelu i dalším příslušenstvím.
Pořízením černé edice tak získá zákazník za lehký příplatek oproti standardní verzi SE (střed nabídky) zdarma výbavu v hodnotě až 50 tisíc korun.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz