Audi znovu zdůrazňuje svůj plán mít v roce 2020 až 60 modelů

18.07.2014 14:43
Generální ředitel Audi Rupert Stadler znovu potvrdil, že Audi má v plánu rozšířit svou modelovou řadu až na masivních šedesát vozů se čtyřmi kroužky ve znaku.
Rozšířit modelovou řadu na takové číslo nebude pro Audi zase tak složité, již v současné době má 50 různě pojmenovaných vozů. Stejně by však člověk rád věděl, jak bude muset v roce 2020 vypadat showroom této německé značky, aby se do něj všechny modely vešly.
Každopádně již nyní je jasné, že k naplnění slibu bude ingolstadtský výrobce muset obsazovat nové segmenty, takže máme údajně očekávat malý crossover Q1, stejně jako masivní luxusní SUV Q8, jež bude konkurovat kupříkladu Range Roveru. V každém segmentu, do kterého se Audi pustí, pak nebude chybět hybridní model. Zpráva rovněž říká, že se počítá také s vysokovýkonnými elektrickými vozy.
Rozšíření modelové řady se pak dočkají také auta vyšší střední a luxusní třídy, tedy počítejte s deriváty vozů A6 a A8. Rozrůst se má rovněž počet modelů s označením TT, stejně jako se nadšenci do naftových motorů mohou těšit na ostré modely S a RS s označením TDI.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz