Audi Q6: Jak by mohl vypadat konkurent pro X4?

26.01.2015 17:04
SUV se siluetou kupé rozhodně ještě neřekla poslední slovo. Je teď na řadě Audi? Jak by mohl vypadat jeho konkurent modelu X4 od BMW ukazují tyto rendery.
Namísto potupného konce nepraktického BMW X6 se teď jeho následovníci v různých segmentech rojí jako houby po dešti. Nedávno odpověděl Mercedes a ačkoli nevíme zatím nic oficiálně, ale pouze v náznacích, v Ingolstadtu se patrně na "SUV-kupé" různých pracuje také, minimálně tedy na derivátu modelu Q5. Z toho vychází i (hyper)aktivní virtuální "automobilový manipulátor" z Malajsie Theophillus Chin, jenž vytvořil možnou podobu modelu Q6, tedy právě lifestylovější varianty modelu Q5.
Při jeho návrhu vycházel ze stylingu nedávno představeného Audi Q7, jemuž zvětšil masku chladiče a doplnil modifikovaným nárazníkem a předními světlomety. Tou nejdůležitější změnou je však likvidace klasické SUV siluety a nahrazení linií střechy, inspirovanou u modelů A5 a A7 Sportback. Není to sice příliš nápadité, což ovšem neznamená, že to Audi v blízké budoucnosti neudělá úplně stejným způsobem, jenž se stal pro ingolstadtskou značku charakteristickým.
 

Řešíte pojištění auta? Nabízím rychlé sjednání i na dálku. Zajistím maximální bonusy s využitím nejvyšší obchodní slevy! 
Stačí napsat do zprávy nebo zavolat. O zbytek se postarám.
https://www.facebook.com/finpa.cz

www.finpa.cz